informacije

Opći uvjeti poslovanja

 
Poštovani kupče,

svi raspoloživi artikli na našoj web stranici označeni sa "Isporučivo" dostupni su na centralnom lageru Conrada u Njemačkoj te ih mi nemamo na lageru Gen Commerce d.o.o.. Zaprimljene narudžbe svakog dana do 12:30 zbirno šaljemo u Conrad Njemačka. Rok isporuke je cca 7 dana od Vaše zaprimljene narudžbe te nam roba dolazi svakog utorka i četvrtka u tjednu. Ako naručene robe nema na lageru ili je rasprodana biti ćete obaviješteni u što kraćem roku. Ljubazno Vas molimo da nas nazovete na dolje navedene brojeve telefona kako bi provjerili da li je narudžba zaprimljena putem mail-a ili faksa te kako bi dobili informaciju o roku isporuke naručene robe. 

Napomena: kod podatka "Isporučivo" koji se nalazi pokraj cijene artikla na stranicama www.cdelectronic.com.hr , se odnosi na stanje artikla na lageru u Njemačkoj koje također možete provjeriti na www.conrad.de jer su one češće ažurirane.

Uvjeti poslovanjaOpćim uvjetima uređuju se odnosi između Kupca i Trgovca vezano uz uvjete i način naručivanja proizvoda, cijene
proizvoda, uvjete i načine plaćanja, uvjete jamstva za ispravnost prodane stvari (tzv. garancije), prava Kupca na
pisani prigovor na proizvode i usluge Trgovca, pravo na raskid ugovora, dostave proizvoda te ostalih usluga koje
Trgovac nudi, zaštite osobnih i drugih podataka i ostala pitanja važna za sklapanje ugovora o kupoprodaji putem
Internet trgovine.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača, Zakon o elektroničkoj trgovini, Zakon o obveznim
odnosima te ostali važeći propisi Republike Hrvatske.
Trgovac zadržava pravo izmjene Uvjeta i odredbi u bilo kojem trenutku. Sve izmjene bit će objavljene putem web
stranice Trgovca te će stupiti na snagu u trenutku objave istih na internetskim stranicama. Bilo kakve izmjene Uvjeta
primjenjivat će se na kupnje izvršene nakon objavljivanja tih izmjena.
 
Kupac je dužan provjeriti važeće Uvjete prije svake kupnje.

Prethodno kupnji, kupac u aplikaciji izjavljuje da je pročitao ove Opće uvjete te da ih prihvaća dok će kod potvrđivanja
narudžbe isti biti dostavljeni Kupcu kao sadržaj odnosno prilog e-mail poruke kojom se potvrđuje da je ugovor
sklopljen.

Ovi Uvjeti i odredbe smatraju se sastavnim dijelom svakog Ugovora o kupoprodaji sklopljenog između Trgovca i
Kupca putem Internet trgovine.

Naručivanje i informacije o  proizvodima

Proizvodi se mogu naručiti na slijedeće načine:

VELEPRODAJA - Vrapčanska 232,10090 Zagreb

Emilijano Nešković
Mob: 098 207 262 
tel/fax: 01/34 87 009
tel/fax: 01/34 88 178
info@cdelectronic.com.hr
gen-commerce@gen-commerce.hr

MALOPRODAJA - Maksimirska 152a,10000 Zagreb

Renato Božinović
Mob: 095 4253 158
tel/fax: 01/29 11 330
trgovina@cdelectronic.com.hr

GEN COMMERCE d.o.o.
Vrapčanska 232
10090 Zagreb

OIB: 61761797220
MB: 03649571

Poduzeće zastupa direktor Emilijano Nešković

tel/fax: 01/3487-009
tel/fax: 01/3488-178

--------------------------------------------------------------------------------


Naručivanje putem Internet trgovine:


Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda.

Nakon uspješnog slanja narudžbe e-mailom primit ćete obavijest, da je narudžba prihvaćena za obradu. Narudžbu možete otkazati u roku od jednog sata i to tako da nas nazovete na brojeve 01 29 11 330 / 01 34 87 009 ili nam pošaljete e-mail na adresu trgovina@cdelectronic.com.hr s predmetom "Odustajanje od narudžbe", gdje ćete priložiti našu obavijest o uspješno izvršenoj narudžbi.

Raspoloživost proizvoda:


Da li je proizvod raspoloživ u Conradovom logističkom centru u Njemačkoj i kada je na rasporedu slijedeća dostava prikazano je na stranicama web trgovine. Proizvod može imati slijedeće statuse: zeleno svjetlo na semaforu - proizvod je raspoloživ, žuto svjetlo na semaforu - pokraj će biti objavljen datum slijedeće očekivane dostave iz Njemačke i crveno svjetlo na semaforu - proizvoda više nema u web trgovini, rasprodan je.

Potvrda narudžbe:


Narudžba će biti isporučena u Conradov logistički centar u Njemačkoj. Svi proizvodi, koji su na skladištu u fazi obrade narudžbe i pripremi paketa, bit će dostavljeni najkasnije u roku od deset dana. U slučaju da proizvode ne primite u tom roku, nazovite nas na telefon 01 34 87 009 ili nam pošaljite upit na trgovina@cdelectronic.com.hr kako bismo provjerili zašto nije došlo do isporuke proizvoda.

Isporuka proizvoda:


Ako Vas pri dostavi poštar ili kurir kurirske službe Gls-a ne nađe kod kuće, paket će biti na pošti ili u najbližoj poslovnici Gls-a uz obavijest o prispjeloj pošiljci, te zadržavanje paketa od 5 dana u njihovim poslovnicama.

Troškovi pakiranje, dostava i poštarine iznose sa uključenim Pdv-om:


  5,30 € bez obzira na vrijednost paketa do težine 5 kg.
10,00 € bez obzira na vrijednost paketa do težine 30 kg.
15,00 € bez obzira na vrijednost paketa za težine iznad 30 kg.

Ta opcija ne vrijedi ako je roba vraćena i ponovno poslana zbog razloga koji se pripisuju kupcu.

Roba se obično isporučuju u roku od 2 dana po dolasku na naše skladište Gen Commerce d.o.o.
Kupca također obaviještavamo o prispjeću robe koja ne podliježe normalnom vremenu isporuke.

Ukoliko se naknadno utvrdi da naručeni proizvod nije dostupan u centrali Conrada i da istog
više neće ni biti iz bilo kog razloga, prodavač će ponuditi kupcu zamjenski proizvod iste
kvalitete ili mu vratiti uplaćeni iznos.


Kvaliteta


Svi proizvodi opisani na web stranici su prilagođeni standardima i normama kvalitete
modernog europskog tržišta. Za proizvode koji imaju dulji jamstveni rok od jedne godine,
nudimo one koje priznaje proizvođač uz nadoknadu ovisno o duljini trajanja garancije te Vas molimo da nas kontaktirate kako bi dobili informaciju o cijeni trajanja garancije. 

U pripremi izrade web stranica moglo je doći do pogrešaka, na koje ne možemo utjecati,
niti snositi odgovornost. U slučaju velikog odstupanja od prikazanih cijena ili tehničkih informacija,
obavijestit ćemo Vas o tome pri rješavanju Vaše narudžbe.


Garancija


Prilikom prijema naručenih proizvoda, kupac je dužan pregledati pošiljku, ustvrditi je li potpuna i ima li vidljivih nedostataka,
koji će biti otklonjeni u garantnom roku.

U slučaju da je proizvod isporučen sa nedostatkom, kupac može dobiti novi proizvod. Ukoliko se isti kvar ne otkloni i nakon drugog popravka kupac ima pravo na smanjenje cijene proizvoda ili na povrat uplate.

U skladu s hrvatskim zakonom, za sve proizvode dajemo 12-mjesečno jamstvo, a posebno označeni proizvodi su pod produženom garancijom. Garancijski se rok broji od dana isporuke.

Za proizvode za koje smo pronašli da su oštećeni zbog nestručnog korištenja, reklamacije nećemo uvažiti.


Reklamacija / Pravo na povrat robe


Ako ustanovite prilikom prve uporabe da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili da niste njime zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake.

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije e-mailom na trgovina@cdelectronic.com.hr, telefonski broj 01/ 2911 330 ili putem online chata

Pravo na povrat


Nedostaci za koje prodavatelj ne odgovara:
Prodavatelj ne odgovara za nedostatke ako su u trenutku sklapanja ugovora bili poznati kupcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati.
Smatra se da nisu mogli ostati nepoznati kupcu oni nedostaci koje bi brižljiva osoba s prosječnim znanjem i iskustvom osobe istog zanimanja i struke kao kupac mogla lako opaziti pri uobičajenom pregledu stvari.
Odredba stavka 2. ovoga članka ne primjenjuje se na ugovore koje fizička osoba kao kupac sklapa izvan svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti s fizičkom ili pravnom osobom koja kao prodavatelj djeluje u okviru svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti (potrošački ugovor).
Ali prodavatelj odgovara i za nedostatke koje je kupac mogao lako opaziti ako je izjavio da stvar nema nikakve nedostat­ke ili da stvar ima određena svojstva ili odlike.

Pregled stvari i vidljivi nedostaci:

Kupac je dužan primljenu stvar na uobičajeni način pregledati ili je dati na pregled, čim je to prema redovitom tijeku stvari moguće, i o vidljivim nedostacima obavijestiti prodavatelja u roku od osam dana, a kod trgovačkog ugovora bez odgađanja, inače gubi pravo koje mu po toj osnovi pripada.
Kad je pregled izvršen u nazočnosti obiju strana, kupac je dužan svoje primjedbe zbog vidljivih nedostataka priopćiti prodavatelju odmah, inače gubi pravo koje mu po toj osnovi pripada.
Ako je kupac otpremio stvar dalje bez pretovara, a prodavatelju je pri sklapanju ugovora bila poznata ili morala biti poznata mogućnost takve daljnje otpreme, pregled stvari može biti odgođen do njezina prispijeća u novo odredišno mjesto, i u tom slučaju kupac je dužan prodavatelja obavijestiti o nedostacima čim je po redovitom tijeku stvari mogao za njih doznati od svojih klijenata.
Kod potrošačkih ugovora potrošač kao kupac nije obvezan pregledati stvar niti je dati na pregled, ali je obvezan obavijestiti prodavatelja o postojanju vidljivih nedostataka u roku od dva mjeseca od dana kad je otkrio nedostatak.

Skriveni nedostaci:
Kad se nakon primitka stvari od strane kupca pokaže da stvar ima neki nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja stvari, kupac je dužan, pod prijetnjom gubitka prava, o tom nedostatku obavijestiti prodavatelja u roku od dva mjeseca računajući od dana kad je nedostatak otkrio, a kod trgovačkog ugovora – bez odgađanja.
Prodavatelj ne odgovara za nedostatke koji se pokažu pošto proteknu dvije godine od predaje stvari, a kod trgovačkog ugovora šest mjeseci.
Kod prodaje rabljenih stvari ugovorne strane mogu ugovoriti rok od jedne godine, a kod trgovačkih ugovora i kraći rok.
Ugovorom se mogu produljiti rokovi iz stavka  ( Pravo na povrat i Otkazivanje i raskid ugovora )

Mogućnosti plaćanja :


1) Maloprodaja:
Plaćanje u poslovnici u Maksimirskoj 152a (u sklopu Tenis Centra Maksimir,Ravnice ) :
  -Gotovinom
  -Karticama: American,Visa,Mastercard,Maestro.
 -Plaćanje pouzećem putem Hrvatske pošte ili kurirske službe Gls-a sa dostavom na Vašu kućnu adresu.

Robu preuzimate plaćanjem pouzećem u gotovini na temelju priložene popratnice s uplatnicom ili kuriru prilikom dostave robe na Vašu kućnu adresu.
Cijene na internetu (www.cdelectronic.com.hr) su konačne cijene i sadrže važeći PDV.
Ukoliko dođe do zakonskog povećanja ili smanjenja stope PDV-a, te eventualne promjene nabavne cijene prodavač zadržava pravo obavijestiti stranku o izmjeni cijena artikala.

Na našoj fakturi pored kataloške cijene dotičnog proizvoda bit će istaknuti i drugi elementi konačne cijene kao PDV,
A pored neto cijena, bit će unešeni troškovi dodatne usluge dostave artikala na Vašu adresu.

2) Veleprodaja:
Za pravne osobe plaćanje je po ponudi/računu putem virmana.
Fizičke osobe vrše uplate po ponudi/računu putem internet bankarstva.
 

Pri narudžbi za pravne osobe tražimo plaćanje prije isporuke po ponudi ili predračunu. 
Pri narudžbi za fizičke osobe plačanje se vrši pouzećem prilikom preuzimanja paketa od Hrvatske pošte ili kurirske službe Gls-a ili plačanje putem internet bankarstva, u banci ili pošti putem opće uplatnice na naš žiro račun te se sa kopijom uplate može preuzeti naručena roba u našem uredu.

Plaćanje gotovinom nije moguće na adresi Vrapčanska 232, 10 090 Zagreb. 

Zadržavanje vlasničkog prava
Zadržavamo pravo vlasništva na proizvode Conrad i nakon isporuke, toliko dugo dok kupac u potpunosti ne isplati kupljeni proizvod.
 

Za nepravodobno podmirenje duga, zaračunavamo zakonski određenu zateznu kamatu .
U cijene je uključen PDV po važećoj stopi na dan izdavanja fakture.
Pravne i fizičke osobe koje zatraže R1 račun uključene u sustav PDV-a dužne su na narudžbenici priložiti i svoj identifikacijski broj - OIB.

Zaštita podatakaVaši osobni podaci biti će pažljivo zaštitićeni u skladu sa važećim propisima; podaci dobiveni pri nabavi
robe bit će korišteni samo za slanje informativnih materijala, poslovnih prijedloga, faktura i ostale neophodne
komunikacije između Vas kao kupca i Conrada.

Dostupnost informacija


Davatelj usluge Gen Commerce d.o.o. obvezuje se kupcu uvijek osigurati slijedeće informacije:
- identitet tvrtke (ime i mjesto obavljanja poslovne djelatnosti, broj registra),
- kontaktne podatke koji omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju (e-mail, telefon),
- osnovne karakteristike proizvoda ili usluge (uključujući i poslije-prodajne usluge i jamstva),
- dostupnost proizvoda (svaki proizvod ili usluga koja se nudi trebala bi biti dostupna u razumnom roku),
- uvjeti isporuke proizvoda ili izvršenja usluge (način rada, mjesto i datum isporuke),
- sve cijene moraju biti jasno definirane i dodatni troškovi moraju biti prikazani,ili već uključuju poreze i troškove prijevoza,
- način plaćanja,
- vrijeme valjanosti ponude.

Razmjena informacijaUkoliko želite dobiti podrobnije obavijesti o pojedinom proizvodu ili uvjetima kupnje, kontaktirajte
nas e-mailom na adresu trgovina@cdelectronic.com.hr. Ako, pak, želite iznijeti Vaše mišljenje o našoj suradnji, dati
nam primjedbe, sugestije ili protuprijedloge, štoviše kritički osvrt, ne oklijevajte nas kontaktirati
na adresu trgovina@cdelectronic.com.hr. Nastojat ćemo odgovoriti na svako Vaše pismo.

Ako nas izvjestite da ne želite primati dodatne informativne materijale i reklamne poruke, bezuvjetno
ćemo ispoštovati Vašu volju.

Autorska pravaSadržaj, struktura i prezentacija kataloga zaštićeni su autorskim
pravima.

Vaši osobni podaci i kako ih štitimo:Što su osobni podaci?
Osobni podaci su podaci koji se mogu dodijeliti vama kao osobi. To su na primjer vaša adresa, telefonski broj i adresa e-pošte.

Kako tvrtka Gen Commerce d.o.o. štiti vaše osobne podatke?
Online trgovina www.cdelectronic.com.hr pruža sva potrebna tehnološka i organizacijska rješenja za potpunu sigurnost kupnje
sa naše web stranice i drugi sustavi zaštićeni su odgovarajućim tehničkim i organizacijskim mjerama protiv gubitka, uništenja, pristupa, izmjene i širenja vaših podataka sa strane neovlaštenih osoba.
Gen Commerce d.o.o. vaše osobne podatke i informacije, koje nam pošaljete koristi za izvršavanje naloga i dostavu robe, plaćanje i obavještavanje o narudžbama, proizvodima, uslugama i ponudama tvrtke Conrad Electronic .
Dostavu naručenih proizvoda vrši ovlaštena dostavna služba. U tu svrhu proslijedit ćemo vašu e-poštu i telefonski broj tvrtki za otpremu kako bismo vas obavijestili o statusu vaših pošiljaka i točnom datum isporuke. Ako ne želite da te informacije dostavimo dostavi službi, uvijek se možete suprotstaviti prijenosu vaše e-adrese i / ili telefona. Čak i ako više ne želite primati naše ponude i vijesti, možete poništiti pretplatu klikom na mailing listu ili vaš obavijest pošaljite na: trgovina@cdelectronic.com.hr

Otkazivanje i raskid ugovoraKupac može otkazati narudžbu u bilo kojem trenutku do trenutka isporuke prozvoda Kupcu slanjem izjave o otkazu
narudžbe putem elektroničke poše na mail: trgovina@cdelectronic.com.hr

Ako je narudžba otkazana prije nego su proizvodi napustili skladište Trgovca, kupac ima pravo tražiti povrat ukupnog
uplaćenog iznosa za proizvode i ostale odabrane usluge.

Nakon otkazivanja narudžbe, Kupac će dobiti Potvrdu o otkazivanju narudžbe putem e-pošte.

Pravo na raskid ugovora po Odsjeku IV, članak 72. Zakona o zaštiti potrošača:


Kupac ima pravo ne navodeći za to razloge, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili
sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.

Predmetni rok započinje teći od dana kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, a koja nije prijevoznik,
roba koja čini predmet ugovora predana u posjed.
 
Ako je jednom narudžbom kupac naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ
o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok započinje teći od dana kada je kupcu ili trećoj osobi
određenoj od strane kupca, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.

Kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora obavijestiti trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor i
to putem Obrasca za jednostrani raskid ugovora kojeg može naći ovdje: Obrazac za jednostrani raskid ugovora ili
putem bilo koje druge nedvosmislene izjave kojom izražava svoju volju da raskine ugovor, upućene elektroničkom
poštom na adresu Trgovca: trgovina@cdelectronic.com.hr.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na Internetskim stranicama Trgovca, Kupac može
ispuniti i poslati.

Trgovac se obvezuje bez odgađanja dostaviti potrošaču Potvrdu o primitku izjave o raskidu putem elektroničke pošte
koju Kupac navede u Obrascu odnosno u Izjavi o raskidu.

Izjavu o raskidu ugovora kupac je dužan poslati prije isteka roka za raskid ugovora.

Kupac je dužan izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je obavijestio
trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor.
Kupac je dužan snositi izravne troškove povrata robe.
Trgovac se obvezuje kupcu vratiti cjelokupan iznos uplaćenih sredstva u roku od četrnaest (14) dana po primitku
pismene obavijesti o raskidu ugovora.
Trgovac nije dužan izvršiti povrat plaćenog prije nego mu roba isporučena kupcu bude vraćena, osim ako nije
ponudio da robu koju kupac vraća, sam preuzme, odnosno nakon što mu potrošač dostavi dokaz da je robu poslao
natrag Trgovcu, ako bi o tome Trgovac bio obaviješten prije primitka robe.

Trgovac se obvezuje izvršiti povrat plaćenoga služeći se istim sredstvima plaćanja kojima se koristio kupac prilikom
plaćanja osim ako kupac izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja, te uz pretpostavku da kupac ne bude
obvezan platiti nikakve dodatne troškove za takav povrat.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti
kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje
prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Ukoliko Kupac vraća proizvod koji je sastavljen te ako postoji mogućnost da rastavljanjem proizvoda uzrokuje daljnje
oštećenje proizvoda, potrebno je proizvod ostaviti sastavljen i kontaktirati Trgovca. 

Verzija za pohranjivanje i ispis: 
Klikom na poveznice Kupac može isprintati ili spremiti na svoj medij verziju općih uvjeta poslovanja, obrazac za jednostrani raskid ugovora ili obrazac za zamjenu.

Trajanje ugovoraUgovor koji Kupac sklapa s Trgovcem jednokratan je ugovor o kupoprodaji proizvoda na daljinu koji je konzumiran
isporukom robe te izvršenim plaćanjem od strane kupca, u slučaju da ne bude raskinut. Ovi Uvjeti kupnje sastavni su
dio ugovora.

Primjedbe i prigovoriSukladno Zakonu o zaštiti potrošača Kupac može pisani prigovor podnijeti putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte. Na sve primjedbe i prigovore Prodavatelj će odgovoriti u roku od maksimalno 15 dana od dana kada zaprimi prigovor ili primjedbu. Adresa za pismeni prigovor: Gen Commerce d.o.o., Vrapčanska 232, 10090 Zagreb, fax: +385 01 3487 279 ili e-mail za prigovor: trgovina@cdelectronic.com.hr

Platforma za online rješavanje sporovaPosebnom regulativom Europske unije, od 15.02.2016, diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnje bit će moguće riješiti putem ODR platforme. Platforma za rješavanje sporova dostupna je na internetskoj stranici  http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
To znači da ako naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU odnosno sporovi koji se odnose na internetsko naručivanje najprije pokušate riješiti bez uključivanja sudova. 
Ovaj link potrošači mogu koristiti za prekogranične potrošačke sporove. Za potrošačke sporove u odnosu na trgovce iz Republike Hrvatske ta mogućnost ne postoji dok procedura ne bude podržana  potrebnom zakonskom regulativom od strane ovlaštenih tijela RH.

Imate li pitanja o zaštiti podataka? Ovdje smo da vam pomognemo

Sukladno Zakonu o općem zakonu o zaštiti podataka (GDPR) Europske unije, imate pravo na slobodan upit o pohranjenim podacima i, ako je potrebno, i pravo ispravljanja, zaključavanja ili brisanja tih podataka.

Ako imate pitanja o zaštiti podataka ili nam želite poslati poruku o upitima ili brisanju vaših podataka, upotrijebite sljedeće podatke za kontakt:

Platforma za online rješavanje sporova

Posebnom regulativom Europske unije, od 15.02.2016, diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnje bit će moguće riješiti putem ODR platforme. Platforma za rješavanje sporova dostupna je na internetskoj stranici http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

To znači da ako naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU odnosno sporovi koji se odnose na internetsko naručivanje najprije pokušate riješiti bez uključivanja sudova.

Ovaj link potrošači mogu koristiti za prekogranične potrošačke sporove. Za potrošačke sporove u odnosu na trgovce iz Republike Hrvatske ta mogućnost ne postoji dok procedura ne bude podržana potrebnom zakonskom regulativom od strane ovlaštenih tijela RH.

GEN Commerce d.o.o.
Vrapčanska 232,10090 Zagreb
Emilijano Nešković
tel: 01 3487 009
E-mail: gen-commerce@gen-commerce.hr