Kataloški broj: 1070354

Renkforce dvi priključni kabel 15.00 m za montažu praznih cijevi, s feritnom jezgrom crna [1x muški konektor dvi, 18 + 1 pol - 1

Cijena: 46,95 € (353,74 kn)
Kontakt:
Tečaj: 1€ = 7.53450 kn | uklj. PDV / ne uklj. troškove slanja
isporučivo
DODAJ NA LISTU ZA KUPOVINU
Često se signali slike moraju prenijeti na velike udaljenosti ili na druge prostore. Za razliku od WirlessLAN, fiksno kabliranje nije podložno smetnjama. S ovim kabelom možete čak i postaviti DVI u postojeću ispražnjenu cijev - bez dodatnog bušenja. DVI priključak se može odvrnuti kroz DIN 14 međupoložaj. To omogućuje jednostavnu instalaciju.

Zaštita od visokofrekventnih smetnji: feritna jezgra
Elektronički uređaji poput računala, prijenosnih računala ili čak pametnih telefona uzrokuju visoke frekvencije smetnji. To značajno utječe na kvalitetu prijenosa podataka. Za vlaženje tih izvora smetnji, tzv. Feritne jezgre spojene su na kabelski omotač. Ova posebna metalna legura osigurava savršen prijenos vaših podataka.

Dvostruka zaštita od smetnji izvana
Instalacijski kabel iz Renkforcea je nekoliko puta zaštićen. Tako su parovi žila omotani metalnom folijom, a cijelo kabel je obavijen gustim žičanim spletom. Ta visokovrijedna zaštita štiti od vanjskih negativnih utjecaja kao npr. paralelno postavljeni strujni kablovi te jamči prijenos podataka bez smetnji i pod neugodnim uvjetima.

Bakar "iznutra"
Najvažnija komponenta kabla je odabir unutrašnjeg materijala. Bakar koji je tu upotrebljen nudi najbolje karakteristike prijenosa. Osim niske impedancije kod visokih frekvencija bakar se odlikuje velikom mehaničkom opteretivošću, fleksibilnošću i dugovječnošću. Osim toga je otpor vodova u usporedbi s jeftinim čelikom(CCS) ili aluminijem (CCA) znatno manji. To osigurava brz i dugovječan prijenos podataka.

Odspojite sigurno iz utičnice
Općenito, veza treba otpustiti povlačenjem utikača. Izvrsno oblikovanje naprezanja na utikaču osigurava da se kabel također može odvući povlačenjem kabela.

Presjek središnjeg dijela odlučuje
Što je veći promjer to više podataka može protjecati. Pri tome niža AWG vrijednosti stoji za veliki presjek žile. Tako je kabel od Renkforcea napravljen od deblje žice i pokazuje znatno bolje osobine prijenosa - kod iste fleksibilnosti kabla.

ROHS i REACH sukladan
Svi Renkforce kablovi i adapteri odgovaraju ROHS i REACH smjernicama od EU. Te odrednice o zaštiti okoliša ograničavaju i licenciraju sastojke za elektroničke proizvode.

Ovaj tekst je strojno preveden.

Proizvođač: RF-3211062
Šifra proizvočađa:
EAN kod: Renkforce

Tehnički podaci:

AWG 28
Boja proizvođača crna
Broj priključka A 1 x
Broj priključka B 1 x
Duljina kabela 15.00 m
Izvedba kabla priključni kabel
Materijal unutranjeg vodiča bakar
Oblik kabela okrugli
Određene značajke kabela za montažu praznih cijevi, s feritnom jezgrom
Optička videorezolucija 1600 x 1200 piksel
Priključak vrste A (odn. ulaz) muški konektor dvi, 18 + 1 pol
Primjena kabela televizor, monitor
Signal protoka (utikač A na utikač B) dvosmjeran (dvo)
Tip priključka dvi
Tip priključka B (tj. izlaza) muški konektor dvi, 18 + 1 pol
Verzija kabela dvi-d single link
Vrsta priključka ravan
Vrsta proizvoda televizor, monitor priključni kabel
Zaštita folijsko i pleteno zaklanjanje

Uključeno u dostavu:

• Zaštita od pletenice i folije

Karakteristike:

• DVI kabel za polaganje [1x DVI-utikač 18+1-pol. - 1x DVI-utikač 18+1-pol.] 15m, crn