Conrad Hrvatska

Conrad svakog dana isporučuje preko 35 tisuća paketa u više od 100 zemalja širom svijeta, a u vrijeme blagdana taj broj premaši i 50 tisuća. Trenutačno ukupan asortiman na centralnom skladištu u Njemačkoj broji više od 780 tisuća proizvoda. Cjelokupni asortiman Conrad-a za hrvatsko tržište možete kupiti u našoj trgovini u Zagrebačkom Maksimiru, ili na našem web shopu.

Obiteljska tvrtka Conrad Electronic, osnovana je davne 1923. godine sa sjedištem u Hirschauu u istočnoj Bavarskoj, a danas ima preko 3.700 zaposlenih u svim podružnicama.

Kao jedan od vodećih europskih B2B distributera, Conrad nudi poslovnim kupcima individualne savjete voditelja ključnih kupaca i poslovnih savjetnika.
Asortiman za B2B trenutno uključuje više od 5 milijuna proizvoda vodećih proizvođača i marki.

conrad

Savjeti i ideje za domaćinstvo, hobiste, profesionalce...

Conrad ponuda

U ponudi elektroničke trgovine CDElectronic, vi kao kupac imate na raspolaganju ukupno oko 750 000 proizvoda iz raznih područja. Artikli su grupirani u kategorije Računalo i ured, Multimedija, Hobi, Kuća i vrt, Alati, Komponente, Energija i Automobili.

Između ostalog, ove kategorije uključuju podkategorije kao što su HiFi, izrada modela, električni alati, mediji za pohranu i druge kategorije. U našoj poslovnici, ali a još više i u web shopu ćete pronaći brojne proizvode različitih robnih marki, ali i nekoliko vrhunskih Conrad vlastitih robnih marki kao što su ToolCraft i VoltCraft.
Baterije i punjive baterije prodaju se pod vlastitom robnom markom Conrad Energy, a Conrad i CDElectronic prodaju i DJ opremu pod vlastitom markom MCCRYPT.