Dobar dan, dobrodošli u GEN Commerce

Synology DiskStation DS718+ DS718+-8TB-FR nas server 8 TB 2 Bay opremljeno s 2x 4TB recertificiranim


Kat. br. 2160714
7.649,00 Kn isporučivo
uklj. PDV / ne uklj. troškove slanja
Količina:

Proizvodi u košarici
0 kom | 0,00 Kn
Synology DiskStation DS718 + opremljen je četverojezgrenim procesorom s AES-NI hardverskim modulom za šifriranje i postiže izvanredne performanse, kao i ubrzanje šifriranja podataka i real-time transkodiranje 4K sadržaja. DS718 + idealan je za zaštitu kritičnih resursa i dijeljenje datoteka na svim platformama.
Kompaktna pohrana s izvrsnim performansama
Opremljen saIntel® Celeron® J3455 Quad-Core-Prozessor mit 1,5 GHz (Turbo gore)2,3 GHz) i2 GB RAM Synology DiskStation DS718 + savršen je za mala i rastuća poduzeća koja traže kompaktno i moćno rješenje za zajedničko pohranjivanje. Možete do 6 GB RAMbiti proširen za savladavanje čak i aplikacija intenzivnih podataka. Sa aktiviranim združivanjem veza, DS718 + isporučuje se u konfiguraciji RAID1226 MB/s (Čitanje) i188 MB/s (Pisanje). S AES-NI, DS718 + nudi šifrirani prijenos podataka s više226 MB/s (Čitanje) i184 MB/s (Pisanje).

DS718 + je sadrei USB 3.0Veze izwei Gigabit LAN-Ports opremljen je i podržava združivanje u slučaju nadilaženja i veze. DS718 + s dvije uvale može se koristiti s SynologyDX517Podrška ekspanzijske jedinice do 7 pogona.

Btrfs: pohrana sljedeće generacije
DS718 + karakterizira to BtrfsDatotečni sustav i na taj način pruža najnovije tehnologije pohrane za upravljačke zadatke velikih današnjih tvrtki:
Flexibles Ordnerfreigabe-/Benutzerquotensystemnudi sveobuhvatnu kontrolu kvota za sve korisničke račune i zajedničke mape.
Fortschrittliche Schnappschusstechnologies prilagodljivim rasporedom sigurnosnih kopija omogućuje do1.024Kopije sigurnosnih kopija dijeljenih mapa i65.000Kopiraju snimke širom sustava bez upotrebe ogromne količine memorije i resursa sustava.
Die Datenwiederherstellung auf Datei- oder OrdnerebeneIzuzetno je praktičan i štedi vrijeme ako samo želite vratiti određenu datoteku ili mapu.
Datei-Selbstheilung: Btrfs datotečni sustav može automatski otkriti pokvarene datoteke s zrcalnim metapodacima i oporaviti slomljene podatke pomoću podržanih RAID volumena, uključujući RAID1, 5, 6 i 10.

Sveobuhvatne poslovne aplikacije
DS718 + nudi o inovativnostiSynology DiskStation Manager (DSM) čitav niz aplikacija i značajki dizajniranih posebno za male i rastuće tvrtke:
Windows® AD iLDAPomogućuju laku integraciju s postojećim uslugama poslovnih direktorija bez potrebe za stvaranjem novih korisničkih računa.
Die Windows ACL- Podrška pruža precizniju kontrolu pristupa i učinkovite postavke dozvola tako da se DS718 + može bez problema integrirati u bilo koju postojeću infrastrukturu.
Pristup internetskim datotekama pojednostavljen je kodiranim FTP poslužiteljem i internetskim preglednikom datoteka Synology File Station. HTTPS, vatrozid i automatsko blokiranje IP adresa jamče da je razmjena datoteka putem Interneta zaštićena visokom razinom sigurnosti.
Über Anwendungsberechtigungen pristup aplikacijama i paketima kontrolira se na temelju pojedinačnih računa, korisničkih grupa ili IP adresa.
MailPluspruža vašoj tvrtki siguran, pouzdan i privatni poslužitelj e-pošte, a vaše zaposlenike modernim klijentom e-pošte za primanje i slanje poruka.
SnažniCollaboration Suite kombinira pakete SynologyOffice,CalendariChati omogućava sigurnu i moćnu privatnu komunikaciju, kao i jednostavno upravljanje i kontrolu relevantnih poslovnih sadržaja.

Osobna multimedijska knjižnica
Omogućuje Synology DiskStation DS718 +H.264/H.265 4K-Videotranskodierung u stvarnom vremenu dozwei Kanälen, podržava najnovije formate i sadržaje multimedijskih datoteka i omogućuje jednostavno i multi-platformsko dijeljenje datotekaWindows®, Mac® iLinux®, sVideo Station možete organizirati svoju osobnu digitalnu videoteku s opsežnim medijskim informacijama i gledati 4K Ultra HD filmove. Photo Station omogućuje vam jednostavno organiziranje fotografija u slobodno odabrane kategorije, pametne albume i postove na blogovima. Fotografije možete povezati i na društvenim mrežama u samo nekoliko klikova. Audio Station ima internetski radio i podršku za audio formate bez gubitaka, a također nudi reprodukciju glazbe putem kompatibilnih uređaja DLNA ili AirPlay.

Pametna sigurnost svakodnevno
Uz korisne alate za upravljanje videozapisima i intuitivno sučelje poput radne površine, Synology jeSurveillance Station pouzdano privatno sigurnosno rješenje koje podržava više IP kamera spojenih na DS718 +. Stanica za nadzor nudi prikaze uživo i optimizirano praćenje u stvarnom vremenu. Zahvaljujući moćnim funkcijama, kao što su otkrivanje pokreta i poruke upozorenja, uvijek ste informirani o sumnjivim aktivnostima i primate odgovarajuće obavijesti SMS-om, e-poštom i putem mobilne aplikacijeDS cam,

Ovaj tekst je strojno preveden.

Tehnički podaci:
Broj LAN / Gigabit-LAN Ports: 1 x
Broj utora tvrdog diska: 2 Bay
Dimenzija proizvoda, dubina: 232 mm
Dimenzija proizvoda, visina: 157 mm
Dimenzija proizvoda, širina: 103.5 mm
Dostupnost mobilnih uređaja: preuzimanje, app, preglednik, prijenos
Funkcija DLNA: da
Kapacitet pohrane: 8 TB
Napajanje (LOV): strujni pogon
Oblak: da
Određene značajke medija za pohranu: opremljeno s 2x 4TB recertificiranim tvrdim diskovima
Podržani mobilni operativni sustavi: Android™, Apple iOS®
Pogodno za hard disk veličine (HDD/SSD): 2.5 palac, 3.5 palac
Procesor: Intel Celeron J3455 Quad-Core 1,5 GHz, Turbo do 2,3 GHz
RAID: da
Radna memorija: 2 GB
Raid - razina: 1, 5, 6, 10
Serija (tvrdih diskova): DiskStation DS718+
Sučelje (računala/multimedija): USB 3.0, eSATA, lan (10/100/1000 MBit/s)
Sučelje: LAN (matična ploča): 2 x
Sučelje: USB 2.0 (matična ploča): 1 x
Sučelje: USB tip A 3.0: 3 x
Sučelje: eSATA: 1 x
Težina: 1.74 kg
Vrsta proizvoda: nas server

Oprema:
• Kapacitet memorije od 8 TB
• Snažan i skalabilan 2-ležišni NAS za rastuće tvrtke
• Šifrirana sekvencijalna protok podataka preko 226 MB / s (čitanje) i 184 MB / s (pisanje)
• Četverojezgreni procesor Intel Celeron J3455 s AES-NI modulom za šifriranje hardvera
• 2 GB DDR3L-1866 RAM-a (proširivo do 6 GB)
• Dvostruki 1GbE LAN s podrškom za združivanje u slučaju prijenosa i veze
• Proširivo do 7 pogona sa Synology DX517
• Poboljšani Btrfs datotečni sustav omogućuje 65.000 snimaka kroz sustav i 1.024 snimke po zajedničkoj mapi
• Dva H.265 / H.264 kanala podržavaju izravno 4K video transkodiranje


Karakteristike:
• DS718 + glavna jedinica
• Upute za brzu instalaciju
• Pribor paket
• AC napajanje
• 2x kabel RJ-45 LAN.
Ocjena:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Cijene artikala su sa uključenim PDV-om 25 %. Troškovi slanja robe nisu uključeni u cijenu.
Saznajte informacije o stanju na zalihama - info@cdelectronic.com.hr

WWW: www.inSist.si