Dobar dan, dobrodošli u GEN Commerce

Mrežni Switch uređaj RJ45 GO-SW-5G D-Link 5-portni 1000 MBit/s


Kat. br. 989933
149,00 Kn isporučivo
uklj. PDV / ne uklj. troškove slanja
Količina:

Proizvodi u košarici
0 kom | 0,00 Kn
Dlinkgo GO-SW-5G 5-Port Gigabit Easy Desktop Switch omogućuje brzo i jednostavno postavljanje moćne, pouzdane i učinkovite žične mreže. GO-SW-5G je 10/100/1000 Mbps prekidač dizajniran za povećanje performansi malih radnih grupa uz istovremeno pružanje visoke fleksibilnosti. Snažni, ali iznimno jednostavni za korištenje, korisnici mogu jednostavno priključiti bilo koji priključak ovog prekidača u mrežu od 10 Mb / s, mrežu od 100 Mb / s ili mrežu od 1000 Mb / s za priključivanje i reprodukciju, povećanje vremena odziva, skraćivanje vremena odziva i još mnogo toga Stvorite rezerve za suočavanje s čak i najekstremnijim situacijama opterećenja. Spojite GO-SW-5G na više računala da biste dijelili datoteke i mape s drugim korisnicima ili se povezali s usmjerivačem za dijeljenje internetske veze.

Jednostavna brzina
GO-SW-5G opremljen je automatskim prepoznavanjem Ethernet portova 10/100/1000 Mbps. Svaki priključak ima LED indikator koji omogućuje brz pregled stanja i aktivnosti veze. Portovi prepoznaju brzinu mreže i automatski pregovaraju između 10BASE-T, 100BASE-TX i 1000BASE-T, kao i između punog i poludupleksa. Kao rezultat, svaki uređaj povezan s mrežom osigurava najbolju moguću brzinu prijenosa, što ubrzava surfanje webom, video streaming i online igre. Osim toga, GO-SW-5G podržava automatsko MDI / MDIX otkrivanje, omogućujući svakom portu da se izravno poveže s poslužiteljem, čvorištem, usmjerivačem ili preklopom preko standardnog, neusporedivog Ethernet kabela s upredenim paricama.

Pouzdana instalacija utikača i igranja
GO-SW-5G je plug-and-play uređaj koji ne zahtijeva nikakvu konfiguraciju, tako da ga je brzo i jednostavno postaviti. Možete odmah povezati više računala za dijeljenje datoteka, glazbe i videozapisa na kućnoj mreži ili mreži male tvrtke, pa čak i stvoriti okruženje s više igrača. Kontrola protoka 802.3x na svim portovima smanjuje broj odbačenih paketa kada je spremnik primanja porta pun. To znači pouzdaniju vezu za sve povezane uređaje.

Ekološki prihvatljivo
GO-SW-5G opremljen je tehnologijom D-Link Green koja značajno smanjuje potrošnju energije. Ako na računalo nije priključeno računalo ili je povezano računalo isključeno, priključak će automatski ući u stanje hibernacije. To značajno smanjuje potrošnju energije bez prekida mrežne veze. Osim toga, prekidač automatski prepoznaje duljinu spojenih Ethernet kabela i podešava potrošnju energije bez utjecaja na performanse. To rezultira značajnim smanjenjem ukupne potrošnje energije, što istovremeno štedi novac i doprinosi zaštiti okoliša bez mikro upravljanja.

Mala i bešumna
GO-SW-5G ima elegantan i kompaktan dizajn i može se lako i diskretno postaviti na bilo koji lako pristupačan položaj. Priključak za napajanje i svi mrežni priključci nalaze se na stražnjoj strani uređaja, što olakšava slaganje kabela. Bez ventilatora, GO-SW-5G u isto vrijeme radi tiho i učinkovito, tako da možete uživati u streaming video prijenosima s Interneta bez prekida i bezbrižno surfanje internetom.

Ovaj tekst je strojno preveden.

Tehnički podaci:
Broj 10/100/1000 MBit/s portova: 5 x
Broj MAC-adresa: 2000
Brzina prijenosa: 1 Mbit/s
Dimenzija proizvoda, dubina: 111 mm
Dimenzija proizvoda, visina: 25 mm
Dimenzija proizvoda, širina: 68 mm
Jumbo okviri: Da
Sučelje (računala/multimedija): RJ45
Tip (tip proizvođača): GO-SW-5G
Vrsta proizvoda: Mrežni preklopnik

Uključeno u dostavu:
• Automatski MDI7MDIX crossover na svakom portu
• Shema sigurne pohrane i naprijed
• Full / Half Duplex za Ethernet / Fast Ethernet brzine
• IEEE 802.3x kontrola protoka
• Podržava 9k jumbo okvire
• RoHS sukladan
• Plug-and-play instalacija


Oprema:
• Ugrađena tehnologija D-Link Green
• 5 gigabitnih priključaka
• Jeftino gigabitno rješenje za ured ili uredKupci koji su pogledali ovaj proizvod također su bili zainteresirani za:
KLIJEšTA ZA KRIMPANJE ZA RJ10, RJ11, RJ12, RJ45 WESTERN UTIKAč MREžNI SWITCH UREđAJ RJ45 ALL8808POE ALLNET 8-PORTNI 1000 MBIT/S POE FUNKCIJA
249,00 Kn
1.499,00 Kn
Više informacija »Više informacija »
Ocjena:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Cijene artikala su sa uključenim PDV-om 25 %. Troškovi slanja robe nisu uključeni u cijenu.
Saznajte informacije o stanju na zalihama - info@cdelectronic.com.hr

WWW: www.inSist.si