Dobar dan, dobrodošli u GEN Commerce

Endoskop BS-25HR VOLTCRAFT sonda Ø: 8 mm duljina sonde: 88 cm fokusiranje, rotacija slike, LED osvjetljenje, digitalni zo


Kat. br. 1529791
631,49 Kn isporučivo
uklj. PDV / ne uklj. troškove slanja
Količina:

Proizvodi u košarici
0 kom | 0,00 Kn
Endoskop BS-25HR jubilarno izdanje s ekranom u boji prikazuje mjesta koja inače nisu vidljiva okom. Pri tome endoskop pomaže u pronalaženju te osiguravanju izgubljenih dijelova i prepoznavanju oštećenja i prljavštine. LED svjetlo kamere s prigušivanjem osigurava optimalne svjetlosne odnose i savršenu kvalitetu slike u boji.

Dovoljan je mali 8-mm otvor
LED osvjetljenje i mini kamera su ugrađeni na vratu duljine 88 cm. Ta tzv. sonda ima promjer od 8 mm i vodootporna je. Udubljenje sprječava klizanje s montiranog ogledala, magneta ili kuke.

U kući
Cijevi i vodovi se vrlo lako mogu provjeravati na oštećenja. Predmeti u odvodu se mogu prepoznati i po potrebi ukloniti. Šupljine se mogu istražiti sa ili bez kutnog ogledala. Međuprostori kod namještaja koji je montiran usko do zida se također mogu provjeravati npr. je li pao neki predmet između.

U automobilu
Nedostupna mjesta u prostoru motora vidljiva su na ekranu. Natični magnet spašava vijke ili male metalne dijelove koji nisu na dohvat ruku. Korozija i hrđa na automobilu neće ostati neopažene.

Na poslu
Ventilacija se može brzo kontrolirati bez uklanjanja rešetke. U većini slučajeva se ne moraju skidati podne ploče, poklopci i kućišta strojeva kako biste imali jasan pregled.

Odmah spreman za rad
VOLTCRAFT endoskop BS-25HR jubilarno izdanje potpuno je montiran. Ekran u boji je savršeno podešen za mini kameru na glavi fleksibilnog vrata. Svjetlo kamere se može namjestiti na odgovarajuću svjetloću pomoću upravljačkih gumbi na ekranu.

Laki transport i zaštićena pohrana
Endoskop je optički uređaj i trebao bi se koristiti u skladu s tim. Endoskop, ogledalo, magnet i kuka su dostavljeni u stabilnom koferu za alat te se u njemu mogu jednostavno i bez poteškoća transportirati i skladištiti. Na gradilištu, u radionici ili kod kuće – u koferu je VOLTCRAFT endoskop BS-25HR jubilarno izdanje najbolje zaštićen.

Tehnički podaci:
Dijagonala slike: 6 cm (2.4") • LED osvjetljenje: s prigušivanjem
Dodatne tehničke informacije: Dijagonala slike: 6 cm (2.4") • LED osvjetljenje: s prigušivanjem
Duljina sonde: 88 cm
Fokusiranje: 3 cm - ∞
Određene značajke endoskopa: Fokusiranje, Rotacija slike, LED rasvjeta, Digitalni zoom, Visoka rezolucija
Opskrba naponom: 4 mignon baterije (AA)
Promjer sonde: 8 mm
Radijus savijanja (maks.): 45 mm
Razlučivost kamere: 640 x 480 pix
Rezolucija prikaza: 960 x 240 pix
Težina: 313 g
Tip endoskopa (kategorizacija): Endoskop
Vidno polje: 54 °
Vrsta zaštite: IP67 (sonda)
Zoom (digitalni): 2 x

Uključeno u dostavu:
• Prigušivo svjetlo kamere s 4 LED diode • LCD ekran u boji • Zoom (x1/x1,5/x2) • Slika ekrana okretna za 180° • Protuklizna drška.


Oprema:
• Vodootporna mini kamera s LED osvjetljenjem na prigušivanje
• Ergonomska drška
• Veliki ekran 6 cm
• Polufleksibilan dugi vrat
• S kukom, ogledalom i magnetom


Karakteristike:
• Endoskop BS-25HR VOLTCRAFT sonda Ø: 8 mm duljina sonde: 88 cm fokusiranje, rotacija slike, LED osvjetljenje, digitalni zoom, visokorezolucijski

Kupci koji su pogledali ovaj proizvod također su bili zainteresirani za:
TOOLCRAFT KOLICA ZA RADIONICU WSW-407 TOOLCRAFT 96029C702 PUMPA ZA USIS ULJA OD 12 V 01650 BRüDER MANNESMANN IDEAL ELECTRICAL SURETRACE TRAGAč VODOVA I KABLOVA, MJERAč VODOVA LED DžEPNA SVJETILJKA S VEZICOM ZA RUKU, PODESIVA LEDLENSER P700 NA BATERIJE 700 LM 80 H 341 G
5.599,00 Kn
269,00 Kn
11.449,00 Kn
449,00 Kn
Više informacija »Više informacija »Više informacija »Više informacija »
Ocjena:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Cijene artikala su sa uključenim PDV-om 25 %. Troškovi slanja robe nisu uključeni u cijenu.
Saznajte informacije o stanju na zalihama - info@cdelectronic.com.hr

WWW: www.inSist.si